Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1987
Tom
41
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Uciążliwość bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
(
Rumianek H.
)
artykuł:
W Opolu rosną kadry dla gastronomii
(
Rubisz Z.
)
artykuł:
Spożycie żywności mrożonej w Polsce na tle współczesnych tendencji światowych
(
Wolanski J.
)
artykuł:
Jakość żywienia w zakładach służby zdrowia
(
Szponar L.
,
Mieleszko T.
,
Dyczkowska U.
)
artykuł:
Funkcjonowanie katowickiej gastronomii społemowskiej w latach 1980-1985
(
Sliwinska K.
)
artykuł:
Obróbka mikrofalowa
(
Kalek M.
,
Zastawa B.
)
artykuł:
Materiały szkoleniowe do nauczania tzw. minimum sanitarnego w zakładach gastronomicznych
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Pozory i fakty czyli etykieta zastępcza
(
Kawalko M. J.
)
artykuł:
Ryby solone
(
Kucharczyk B.
,
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Od "Festiwalowej" do ... "Biełgorodu"
(
Rubisz Z.
)
artykuł:
Nasz rubinowy jubileusz
artykuł:
Mleko trzeba polubić
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.