Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Characterisation of conditions affecting stability of oligo-peptide derivatives of potential health-preserving effect
Autorzy
Rapi S.
,
Forgo P.
,
Kiss A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
small molecular weight peptide
stability
oligopeptide derivative
potential health-preserving effect
functional property
food
quantitative analysis
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.75
Twórcy
autor
Rapi S.
Eszterhazy Karoly University, Eger, Hungary
autor
Forgo P.
autor
Kiss A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-09596248-4421-483b-a66a-a130aeee95a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.