Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
1993
|
40
|
6
|
Tytuł artykułu
Wpływ preparatów enzymatycznych na trawienie śruty rzepakowej in vitro i jej wykorzystanie przez kurczęta
Autorzy
Alloui O.
,
Chibowska M.
,
Smulikowska S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Influence of enzymatic preparations on in vitro digestibility of rapeseed meal and its utilization by chicken
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1993
Tom
40
Numer
6
Opis fizyczny
s.173-176,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Alloui O.
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt Polskiej Akademii Nauk w Jabłonnej, Jabłonna
autor
Chibowska M.
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt Polskiej Akademii Nauk w Jabłonnej, Jabłonna
autor
Smulikowska S.
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt Polskiej Akademii Nauk w Jabłonnej, Jabłonna
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0925ded5-ad3c-4292-9f91-8f437561ef65
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.