Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2013
|
11
|
04
|
Tytuł artykułu
Filtracja sposobem na oszczędność
Autorzy
Olesinski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
tluszcze smazalnicze
jakosc
przyrzadzanie posilkow
przepisy prawne
smazenie
potrawy
smakowitosc
zanieczyszczenia zywnosci
frytura
obrobka termiczna
filtracja
redukcja zanieczyszczen
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2013
Tom
11
Numer
04
Opis fizyczny
s.40-41,fot.
Twórcy
autor
Olesinski M.
Firma Inter-Arma
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-08e6c378-f058-4938-9d19-23ea2cf17b85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.