Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, ul.Władysława Węgorka 20, 60-318 Poznań
Bibliografia
Fente C.A., Jaimez J., Vázquez B.I., Franco C.M., Cepeda A. 1998. Determination of alternariol in tomato paste using solid phase extraction and high-performance liquid chromatography with fluorescence detection. The Analyst 123: 2277–2280.
Hajslova J., Kralova J., Poustka J., Hochman M., Bjelkova M., Odstrcilova L. 2006. Occurrence of Alternaria toxins in fibre flax, linseed, and peas grown in organic and conventional farms:Monitoring pilot study. Czech J. Food. Sci. 24 (6): 288–296.
Jajor E. 2006. Zasiedlenie przez grzyby nasion odmian populacyjnych i mieszańcowych rzepaku pochodzących ze zbioru 2004 roku. Prog. Plant Protection/Post. Ochr. Roślin 46 (2): 572–575.
Matur S., Kongsdal O. 2003. Common Laboratory Seed Heath Testing methods for detecting fungi. International Seed Testing Association, CH-Switzerland, 425 ss.
Marcinkowska J. 2003. Oznaczanie Rodzajów Grzybów Ważnych w Patologii Roślin. Fundacja Rozwój SGGW, Warszawa, 328 ss.
Nawaz S., Scudamore K.A., Rainbird S.C. 1997. Mycotoxins in ingredients of animal feeding stuffs: I. Determination of Alternaria mycotoxins in oilseed rape meal and sunflower seed meal. Food Additives & Contaminants 19 (3): 249–262.