Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1984
Tom
32
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Kolejny sezon niedoboru kakao
artykuł:
Na pomoc chrupiącym bułeczkom
artykuł:
Stan obecny i perspektywy w zakresie jakosci mąki dostarczanej dla piekarni
(
Nowakowski K.
)
artykuł:
Wzorcowy Kombinat Cukierniczo-Bułczany "Wychino" w Moskwie
artykuł:
Silosy SML - szansa postępu w piekarniach małych i średnich
(
Sadkiewicz K.
)
artykuł:
Krajowe substancje zagęszczające w produkcji herbatników bezglutenowych
(
Wieczorek C.
)
artykuł:
Schematy fermentacyjne
(
Kownacki J.
)
artykuł:
Jakość pieczywa i metody jej oceny
(
Zelazowska-Major Z.
)
artykuł:
Przewozy pieczywa - dziś, przewozy pieczywa - jutro?
artykuł:
Optymalna wielkość piekarni wiejskiej. Część I. Stan i kierunki badań
(
Kowalczyk C.
,
Ratajczak P.
)
artykuł:
Skumulowane zużycie energii do produkcji mąki i pieczywa
(
Piskunowicz W.
,
Budny J.
,
Wojdalski J.
)
artykuł:
Najlepsze piekarnie i ciastkarnie w 1983r.
(
Czerniawska G.
)
artykuł:
Bułgarskie Przedsiębiorstwo Wyrobów Czekoladowych i Cukierniczych "POBEDA" w Burgas
(
Gladkowski A.
)
artykuł:
Współzależność między jakością mąki i pieczywa
(
Banecki H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.