Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
06
|
Tytuł artykułu
Najważniejsze składniki mleka krowiego z perspektywy dietetyka
Autorzy
Jezewska A.
Warianty tytułu
EN
Essential cow milk ingredients from dietician perspective
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
mleko krowie
przetwory mleczne
skladniki odzywcze
cukier mlekowy
tluszcz mlekowy
bialka mleka
witaminy
skladniki mineralne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
06
Opis fizyczny
s.47-50,fot.
Twórcy
autor
Jezewska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-088da7a3-5cd0-47b6-8bf6-6deebbf7eba0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.