Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2013
|
65
|
05
|
Tytuł artykułu
Produkty wędliniarskie w dziejach swiata (część II)
Autorzy
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
wedliny
przetwory miesne
swiat
historia
wiek XVIII
obiady czwartkowe
potrawy swiateczne
Wielkanoc
szynki wedzone
kielbasy
przyprawy
Wielkopolska
kielbasa biala
wiek XVII
rzeznie
kielbasa lisiecka
Malopolska
chronione oznaczenie geograficzne
stan obecny
produkty regionalne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
05
Opis fizyczny
s.32-37,tab.,fot.
Twórcy
autor
Krzywinski T.
autor
Tokarczyk G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-084c181b-7530-41fd-a49a-b11d03e378d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.