Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2020
Tom
70
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Profile of phenolic acids and flavonoids of red beet and its fermentation products. Does long-term consumption of fermented beetroot juice affect phenolics profile in human blood plasma and urine?
(
Platosz N.
,
Sawicki T.
,
Wiczkowski W.
)
artykuł:
High-speed counter-current chromatography in separation and identification of saponins from Beta vulgaris L. cultivar Red Sphere
(
Sporna-Kucab A.
,
Wybraniec S.
)
artykuł:
Thermal stability of betalains in by-products of the blanching and cutting of Beta vulgaris L. var conditiva
(
Otalora C. M.
,
Bonifazi E. L.
,
Fissore E. N.
,
Basanta M. F.
,
Gerschenson L. N.
)
artykuł:
Red beetroot juice phytochemicals bioaccessibility: an in vitro approach
(
Desseva I.
,
Stoyanova M.
,
Petkova N.
,
Mihaylova D.
)
artykuł:
Optimisation of beetroot juice encapsulation by freeze-drying
(
Tumbas Saponjac V. T.
,
Canadanovic-Brunet J. S.
,
Cetkovic G. S.
,
Jaksic M. V.
,
Vulic J. J.
,
Stajcic S. S.
,
Sergelj V. N.
)
artykuł:
Thematic issue on "Red beetroot as a source of nutrients, bioactive compounds and pigments”
(
Wiczkowski W.
)
artykuł:
Bioactive compounds and microbial quality of stored fermented red beetroots and red beetroot juice
(
Czyzowska A.
,
Siemianowska K.
,
Sniadowska M.
,
Nowak A.
)
artykuł:
Thermal decarboxylation of betacyanins in red beet betalain-rich extract
(
Kumorkiewicz A.
,
Sutor K.
,
Nemzer B.
,
Pietrzkowski Z.
,
Wybraniec S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.