Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2020
Tom
74
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Najczęściej występujące zagrożenia mikrobiologiczne w mrożonych produktach spożywczych
(
Antoszewska A.
,
Kowalska J.
,
Lawrynowicz-Paciorek M.
,
Korsak D.
,
Mackiw E.
)
artykuł:
Przestrzenne rozmieszczenie przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Pochodzenie składnika podstawowego - nowy wymóg
(
MM
)
artykuł:
Alternatywne metody modyfikacji tłuszczów jadalnych
(
Szymanska I.
,
Przybyszewska L.
,
Zbikowska A.
)
artykuł:
Elżbieta Bokus (1953-2020)
artykuł:
Trendy w produkcji żywności
(
Markowska J.
,
Polak E.
)
artykuł:
Rola oceny cyklu życia produktów w analizie wpływu sektora rolno-spożywczego na środowisko
(
Karwacka M.
,
Ciurzynska A.
,
Janowicz M.
)
artykuł:
Znaczenie ekstruzji w przetwórstwie żywności
(
Meisel M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.