Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1957
|
08
|
6
|
Tytuł artykułu
Wyniki badań nad wartością biologiczną białka zestawów kulinarnych składających się z 50%-owej mąki pszennej i warzyw
Autorzy
Szkilladziowa W.
,
Muszkatowa B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Rezul'taty issledovanijj biologicheskojj cennosti belka kulinarnykh sostavov sostojashhikh iz 50% pshenichnojj muki i ovoshhejj
EN
The results of investigations on the biological value of protein in culinary dishes composed of 50% wheat flour and vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
wartosc biologiczna
bialko
produkty kulinarne
uzupelnianie niedoborow
bialka roslinne
bialka zwierzece
EN
protein
biological value
culinary product
supplementation
plant protein
animal protein
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1957
Tom
08
Numer
6
Opis fizyczny
s.529-535,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szkilladziowa W.
Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Muszkatowa B.
Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-07306be6-c377-4b7a-a14f-d4aae4e5d4b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.