PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 56 | 10 |

Tytuł artykułu

Znaczenie informacji podanych na opakowaniu produktu żywnościowego. Jubileusz 25-lecia

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

10

Opis fizyczny

s.31-32,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Kosumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

  • [1] Baryłko-Pikielna N.: 1992. Zagadnienia ochrony konsumenta w polskim prawie żywnościowym. W: Tyszkiewicz S. (red.): Stan aktualny i perspektywy polskiego prawa żywnościowego. Ekspertyza, s. 102. Wyd. IPMiT, Warszawa.
  • [2] Codex Alimentarius. Kodeks Żywnościowy FAO/WHO. Seria Przekładów IŻŻ, 3, Warszawa 1995.
  • [3] Gutkowska K., Ozimek I., Laskowski W.: 2001. Uwarunkowania konsumpcji w polskich gospodarstwach domowych. Wydawnictwo SGGW, Warszawa.
  • [4] Ozimek I.: 1996. Uwarunkowania wyboru żywności przez konsumentów w okresie przekształceń rynkowych. Praca doktorska, SGGW, Wydział Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego, Warszawa.
  • [5] Sprawozdanie z działalności Inspekcji Handlowej w 2000 roku. Główny Inspektorat Inspekcji Handlowej, Warszawa, 2001.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-06f82d68-bb99-4c67-ac8b-dbac76dcda2e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.