PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 06 |

Tytuł artykułu

Przyczynek do poznania składu chemicznego i jakości serów rynku warszawskiego

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

06

Opis fizyczny

s.1-6,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Technologii Żywności , Zespół Technologii Mleczarstwa Akademii Rolniczej w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-06d2269a-c0b7-492e-9ce4-59ed31aa3f81
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.