PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 03 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności cz.4 "Dioksyny" - polichlorowane dibenzo-p-dioksyny (PCDDs) i dibenzofurany (PCDFs) w mleku i w produktach mlecznych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene part.4 Dioxins - Polychlorinated dibenzo-p-dioxins and dibenzofurans in milk and diary products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

03

Opis fizyczny

s.40-44,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-064d9a9c-61e6-4800-88b9-6c6cec22ce55
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.