Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1990
|
25
|
03-04
|
Tytuł artykułu
Zmiany aktywności peroksydazy i katalazy oraz zawartości karotenoidów w mrożonej fasolce
Autorzy
Bubisz M.
,
Majewski K.
,
Piotrowski J.
Warianty tytułu
EN
Change In activeness of peroksydazae and katalazae and containing of carotoridae In freezed beens
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
peroksydaza
katalaza
karotenoidy
fasola
mrozonki
zamrazanie
aktywnosc
blanszowanie
przechowywanie
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1990
Tom
25
Numer
03-04
Opis fizyczny
s.17-19,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bubisz M.
Katedra Chemii Ogólnej i Biochemii, Akademia Rolnicza, Lublins.17-19
autor
Majewski K.
Katedra Chemii Ogólnej i Biochemii, Akademia Rolnicza, Lublin
autor
Piotrowski J.
Katedra Chemii Ogólnej i Biochemii, Akademia Rolnicza, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-05ed53eb-9cbc-4f0e-bab8-6d0d0e9fbb89
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.