PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1957 | 08 | 5 |

Tytuł artykułu

O zawartosci cyny i żelaza w niektórych polskich konserwach rybnych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Soderzhanie olova i zheleza v nekotorykh rybnykh konservakh
EN
The influence of the time of storage on the zinc and iron content in canned fish products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

08

Numer

5

Opis fizyczny

s.481-493,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Gdańsku, Gdańsk
autor
  • Oddział Badania Żywności, Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gdańsku, Gdańsk

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-05abdefc-5068-451b-894f-67252f3155ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.