PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 2 |

Tytuł artykułu

Tenderness and protein changes of pork in relation to pig genotype (RN-) and rate of postmortem glycolysis

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.257-261,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Meat and Fat Research Institute, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Department of Food Science and Technology, University of Tennesee, P.O. Box 1071, Knoxville, TN 37901, USA
  • PIC USA, P.O. Box 348 Granklin, KY 42135, USA
autor
  • Muscle Biology Laboratory, University of Wisconsin-Madison, 1805 Linden Drive West, Madison, WI 53706, USA

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-055c076e-5831-46ea-a68c-947371613859
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.