Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Mleko i przetwory mleczne jako źródło wapnia
(
Zmarlicki S.
)
artykuł:
Perspektywy mleczarstwa a kryzys gospodarczy
(
Seremak-Bulge J.
)
artykuł:
Postęp w wytwarzaniu i ocenie żywności. 34. sesja Komitetu Nauk o Żywności PAN
(
Czarnecki Z.
,
Danyluk B.
,
Michniewicz J.
)
artykuł:
Terroryzm żywnościowy – wytyczne WHO
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Produkty mleczne z naturalnie zwiększoną zawartością witaminy B12
(
Zareba D.
,
Ziarno M.
)
artykuł:
Zakażenie bakteriofagowe - zagrożenie procesów fermentacyjnych w mleczarniach
(
Schmidt M.
,
Olejnik-Schmidt A.
)
artykuł:
Inulina – znaczenie żywieniowe i technologiczne
(
Gorecka D.
,
Konieczny P.
,
Gramza-Michalowska A.
)
artykuł:
W jedności siła. Z Bronisławem Wesołowskim, Sekretarzem Generalnym Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego rozmawia Henryk Piekut
(
Piekut H.
)
artykuł:
Sery podpuszczkowe o zmniejszonej zawartości tłuszczu
(
Pluta A.
)
artykuł:
Fosfor w produktach spożywczych
(
Nowak D.
,
Jarzabek J.
)
artykuł:
Polska - krajem „doganiającym”?
(
Duczkowska-Piasecka M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.