Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2012
|
64
|
08
|
Tytuł artykułu
Toksyny w żywności
Autorzy
Hac-Szymanczuk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mikrobiologia zywnosci
mieso
przetwory miesne
mleko
przetwory mleczne
jaja spozywcze
mieso ryb
toksyny
toksyny bakteryjne
Escherichia coli
Listeria monocytogenes
Streptococcus pneumoniae
Staphylococcus
Clostridium botulinum
choroby czlowieka
zatrucia pokarmowe
toksyny grzybowe
Aspergillus
Penicillium
Fusarium
plesnie
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
08
Opis fizyczny
s.28-29
Twórcy
autor
Hac-Szymanczuk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-046fba0c-1735-4c7a-8994-785d8ede7a26
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.