PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 02-03 |

Tytuł artykułu

Wartości technologiczne ziarna i mąki pszenżyta. Cz.II

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

Opis fizyczny

s.57-59,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

  • 1. HABER T., JAKUBCZYK Т., LEWCZUK J., LESZCZYŃSKI K., SITKOWSKI T.: Przem. Spoż., 1989, 8, 209
  • 2. Praca zbiorowa (pod red.: T. JAKUBCZYKA i T. HABERA): Analiza zbóż i przetworów zbożowych. Skrypty SGGW-AR, Warszawa 1983.
  • 3. SZOF A.: Interpretacja wykresu fermentomierza dla opracowania wskaźników dla mąki i projektów klasyfikacji mąki. „Społem” CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa 1979.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-044dd35d-ab65-4336-acb3-cba567a35ad9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.