Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2011
|
55
|
10
|
Tytuł artykułu
"Poprawiacze" jakości mąki pszennej i skrobia modyfikowana w produkcji makaronu
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
EN
"Improvements" of quality wheat flour and starch modification in pasta production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
makarony
produkcja makaronu
maka pszenna
polepszacze maki
jakosc
polepszanie jakosci
skrobia modyfikowana
dodatki do zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
10
Opis fizyczny
s.22-23,tab.
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0414499a-4775-49cb-a3e2-b988b50c29f8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.