PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1964 | 54 |

Tytuł artykułu

Wpływ różnych ilości białka w paszy przy niskim (energetycznie) poziomie żywienia na wyniki tuczu mięsnego i gospodarkę azotową u świń

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effects of different level of protein by low energetic feeding on the results of fattening and nitrogen balance in pigs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

54

Opis fizyczny

s.55-60,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Katedra Żywienia Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Katedra Żywienia Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Katedra Żywienia Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-03f3d3c5-ed8b-4d6a-99ce-09addb9508b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.