Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1978
|
216
|
Tytuł artykułu
Wpływ metod konserwacji zielonki z żyta na współczynniki strawności oraz wykorzystanie azotu u owiec
Autorzy
Ponikiewska T.
,
Potkanski A.
,
Urbaniak M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The effect of conservation methods of rye on the coefficients of digestibility and ahe utilization of nitrogen in sheep
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1978
Tom
216
Opis fizyczny
s.229-235,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ponikiewska T.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Potkanski A.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Urbaniak M.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0359f662-65ac-4fb6-a922-524fee2da51d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.