PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 216 |

Tytuł artykułu

Wpływ metod konserwacji zielonki z żyta na współczynniki strawności oraz wykorzystanie azotu u owiec

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The effect of conservation methods of rye on the coefficients of digestibility and ahe utilization of nitrogen in sheep

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

216

Opis fizyczny

s.229-235,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0359f662-65ac-4fb6-a922-524fee2da51d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.