Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1967
|
16
|
07
|
Tytuł artykułu
Analiza wpływu metod technologicznych na jakość produktów spożywczych z uwzględnieniem koncentracji produkcji w przemyśle mleczarskim. Część II
Autorzy
Dluzewski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
produkcja mleczarska
produkcja mleka
koncentracja produkcji
technologia produkcji
bezpieczenstwo zywnosci
jakosc produktu
jakosc mleka
pasteryzacja
sterylizacja
uperyzacja
linie produkcyjne
baza surowcowa
specjalizacja produkcji
logistyka dystrybucji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1967
Tom
16
Numer
07
Opis fizyczny
s.15-16,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dluzewski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02b02e6b-60d5-45ed-bfae-4d32a443924d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.