Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2002
|
10
|
Tytuł artykułu
Idealne białko podstawą efektywnej produkcji zdrowego mięsa i jaj
Autorzy
Rachwal A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bialko
mieso
material budulcowy
skladnik pokarmowy
produkty pelnowartosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2002
Numer
10
Opis fizyczny
s.44-46,tab.
Twórcy
autor
Rachwal A.
Instytut Zootechniki, Oddział Badawczy Drobiarstwa w Zakrzewie, Zakrzewo
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-029f2291-4907-4bbc-81c3-93bd384718c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.