Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
World Scientific News
2019
|
122
|
Tytuł artykułu
Comparative proximate analysis of five commercially sold maggi as condiments in Gwagwalada, North Central, Nigeria
Autorzy
Adeeko E.L.
,
Shittu G.A.
,
Adeeko T.O.
,
Umar M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
World Scientific News
Rocznik
2019
Tom
122
Opis fizyczny
p.183-192,ref.
Twórcy
autor
Adeeko E.L.
Department of Biological Sciences, Faculty of Science, University of Abuja, Abuja, Nigeria
autor
Shittu G.A.
Department of Biological Sciences, Faculty of Science, University of Abuja, Abuja, Nigeria
autor
Adeeko T.O.
Department of Physics, Faculty of Science, University of Abuja, Abuja, Nigeria
autor
Umar M.
Department of Physics, Faculty of Science, University of Abuja, Abuja, Nigeria
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0202043e-6892-48a3-82d1-c8a95eaaf4c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.