Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
10
|
Tytuł artykułu
Co będziemy jeść w przyszłości
Autorzy
Kania-Lentes P.
,
Soszynska-Masny M.
Warianty tytułu
EN
Special feature. Baking in the future
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
cukiernictwo
produkt
zmiany
zywnosc
tendencje
innowacje techniczne
zdrowie czlowieka
trendy
globalizacja
konsumenci
oczekiwania konsumentow
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
10
Opis fizyczny
s.20-21,rys.
Twórcy
autor
Kania-Lentes P.
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, ul.Rakowiecka 36/251, 02-532 Warszawa
autor
Soszynska-Masny M.
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, ul.Rakowiecka 36/251, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-01e998b6-99f3-463c-832f-751e15874a62
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.