Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Diagnostyka Laboratoryjna
1998
|
34
|
2
|
Tytuł artykułu
Właściwości hemaglutynacyjne Escherichia coli
Autorzy
Janicka G.
,
Bialek M.
,
Kruszynska E.
,
Harenska K.
,
Mikucka A.
,
Belzyt E.
,
Czajkowski H.
Warianty tytułu
EN
Hemagglutinating properties of Escherichia coli
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Diagnostyka Laboratoryjna
Rocznik
1998
Tom
34
Numer
2
Opis fizyczny
s.285-289,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janicka G.
Zakład Diagnostyki Mikrobiologicznej, Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Żninie, Żnin
Katedra i Zakład Mikrobiologii, Akademia Medyczna w Bydgoszczy, ul.M.Skłodowskiej-Curie 9, 85-094 Bydgoszcz
autor
Bialek M.
Katedra i Zakład Mikrobiologii, Akademia Medyczna w Bydgoszczy, ul.M.Skłodowskiej-Curie 9, 85-094 Bydgoszcz
autor
Kruszynska E.
Katedra i Zakład Mikrobiologii, Akademia Medyczna w Bydgoszczy, ul.M.Skłodowskiej-Curie 9, 85-094 Bydgoszcz
autor
Harenska K.
Zakład Diagnostyki Mikrobiologicznej, Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Żninie, Żnin
autor
Mikucka A.
Katedra i Zakład Mikrobiologii, Akademia Medyczna w Bydgoszczy, ul.M.Skłodowskiej-Curie 9, 85-094 Bydgoszcz
autor
Belzyt E.
Katedra i Zakład Mikrobiologii, Akademia Medyczna w Bydgoszczy, ul.M.Skłodowskiej-Curie 9, 85-094 Bydgoszcz
autor
Czajkowski H.
Katedra i Zakład Mikrobiologii, Akademia Medyczna w Bydgoszczy, ul.M.Skłodowskiej-Curie 9, 85-094 Bydgoszcz
Bibliografia
Uwagi
PL
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-01afb228-049a-44d5-ad21-b37a5f6ee998
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.