Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2021
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Biogazownie realną szansą dla rozwoju rolnictwa
(
Smurzynska-Lukasik A.
)
artykuł:
Kiedy mamy do czynienia z enzymem w paszy, a nie enzymem paszowym?
(
Ducatelle R.
)
artykuł:
Dwa wirusy, które zakłócają światową produkcję jaj
(
Wezyk S.
,
Gilewski R.
)
artykuł:
Jak minimalizować stopień infekcji Campylobacter spp. na etapie produkcji pierwotnej, cz.II
(
Smialek M.
,
Kowalczyk J.
,
Koncicki A.
)
artykuł:
Stres cieplny a produkcja drobiu
(
Korytkowska H. G.
)
artykuł:
Wpływ naturalnych wyciągów ziołowych na ograniczenie rozwoju kokcydiozy u indyków
(
Lipczynska-Olczyk K.
)
artykuł:
Rewolucja w świetleniu jaj - system LaserLife
artykuł:
GMO - nie taki diabeł straszny jak go malują
(
Karbowska-Kuzma R.
)
artykuł:
Czy szczepienia przeciwko grypie ptaków uratują polskie drobiarstwo? Cz I
(
Szeleszczuk P.
,
Dolka B.
,
Zbikowski A.
,
Michalczuk M.
,
Adamczyk K.
,
Szafraniec G.
)
artykuł:
Dane zestawione przez Krajową Izbę Producentów Drobiu i Pasz
artykuł:
W jakim celu dodaje się enzymy do pasz dla drobiu? Cz.II
(
Mirowski A.
)
artykuł:
Obniżenie kosztów paszy z GuanAMINO
(
Bauer L.
)
artykuł:
Zastosowanie robotów w budynkach inwentarskich dla drobiu
(
Marek P.
)
artykuł:
Seksowanie jaj - aktualne wyzwanie technologiczne, cz.I
(
Damaziak K.
)
artykuł:
W jaki sposób fitogeniczne dodatki paszowe wnoszą wartość dodaną
(
Tacconi A.
)
artykuł:
Z certyfikatem przez Europę Willkommen in Deutschland, cz.II. Produkcja nieśna - system certyfikacji KAT
(
Urban J.
,
Belkhodja I.
,
Michalczuk M.
)
artykuł:
Drobiarstwo w Polsce i na świecie
(
Konarkowski A.
)
artykuł:
Zagrożenie dla producentów jaj - etykietowanie środków spożywczych
(
Gawronska K.
)
artykuł:
Monitorowanie stanu zdrowia w stadach kurcząt brojlerów
(
Dankowiakowska A.
)
artykuł:
Kurza stopa! Jakość ściółki przekłada się na dobrostan
(
Bien D.
,
Michalczuk M.
,
Lukasiewicz M.
,
Wojcik W.
,
Matuszewski A.
)
artykuł:
Rynek drobiu, stan i perspektywy
artykuł:
GalliPro Fit pomaga ograniczać stosowanie antybiotyków u brojlerów
(
Bostvironnois C.
,
Bodin J.-C.
,
Walczyk K.
)
artykuł:
Prawo Unii Europejskiej o zdrowiu zwierząt. Zestawienie dokumentów prawnych do stosowania w sektorze drobiarskim. Stan prawny na dzień 20 maja 2021 r.
(
Anders E.
)
artykuł:
Znaczenie procesu oszałamiania w zrównoważonej produkcji mięsa drobiowego
(
Banach J. K.
)
artykuł:
Wybrane zagadnienia związane z chorobami wirusowymi drobiu wodnego, cz.I
(
Kozdrun W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.