PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 75 | 01 |

Tytuł artykułu

Występowanie i zawartość izomerów trans kwasów tłuszczowych w produktach spożywczych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The presence and content of trans fatty acids isomers in food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

75

Numer

01

Opis fizyczny

s.19-23,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0138d325-7bdc-4c3a-a724-9e60a767d9ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.