Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2016
Tom
15
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Decreased adipose tissue zinc content is associated with metabolic parameters in high fat fed Wistar rats
(
Tinkov A. A.
,
Popova E. V.
,
Gatiatulina E. R.
,
Skalnaya A. A.
,
Yakovenko E. N.
,
Alchinova I. B.
,
Karganov M. Y.
,
Skalny A. V.
,
Nikonorov A. A.
)
artykuł:
Tapioca maltodextrin in the production of soft unripened cheese
(
Iakovchenko N. V.
,
Arseneva T. P.
)
artykuł:
Effect of oil flushing with nitrogen on the quality and oxidative stability of cold-pressed rapeseed and sunflower oils
(
Wroniak M.
,
Florowska A.
,
Rekas A.
)
artykuł:
Twelve weeks CLA supplementation decreases the hip circumference in overweight and obese women. A double-blind, randomized, placebo-controlled trial
(
Madry E.
,
Chudzicka-Strugala I.
,
Grabanska-Martynska K.
,
Malikowska K.
,
Grebowiec P.
,
Lisowska A.
,
Bogdanski P.
,
Walkowiak J.
)
artykuł:
Solid-Phase Extraction (SPE): Principles and applications in food samples
(
Otles S.
,
Kartal C.
)
artykuł:
Elicitation and treatment with precursors of phenolics synthesis improve low-molecular antioxidants and antioxidant capacity of buckwheat sprouts
(
Swieca M.
)
artykuł:
Oat raw materials and bakery products - amino acid composition and celiac immunoreactivity
(
Mickowska B.
,
Litwinek D.
,
Gambus H.
)
artykuł:
Effects of solvents and extraction methods on the content and antiradical activity of polyphenols from fruits Actinidia arguta, Crataegus monogyna, Gaultheria procumben and Schisandra chinensis
(
Pliszka B.
,
Huszcza-Ciolkowska G.
,
Wierzbicka E.
)
artykuł:
The effect of addition of selected milk protein preparations on the growth of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of fermented milk
(
Gustaw W.
,
Koziol J.
,
Radzki W.
,
Skrzypczak K.
,
Michalak-Majewska M.
,
Solowiej B.
,
Slawinska A.
,
Jablonska-Rys E.
)
artykuł:
Optimization of extraction parameters on the antioxidant properties of banana waste
(
Toh P. Y.
,
Leong F. S.
,
Chang S. K.
,
Khoo H. E.
,
Yim H. S.
)
artykuł:
The influence of the dose of calcium bisglycinate on physicochemical properties, sensory analysis and texture profile of kefirs during 21 days of cold storage
(
Pawlos M.
,
Znamirowska A.
,
Szajnar K.
,
Kalicka D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.