Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1983
Tom
31
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Piekarnia na Ratajach
(
Mamos E.
)
artykuł:
Zrzeszenie Przedsibiorstw Przemysłu Cukierniczego
(
Hojdys A.
)
artykuł:
Wafle
(
Gladkowski A.
)
artykuł:
Pożądane postacie wyrobów z mlecznych mas pomadkowych
(
Milanowski J.
,
Wlazlinski J.
)
artykuł:
Wrocławskie koncepcje racjonalizacji uspołecznionego przemysłu piekarskiego
(
Karas M.
,
Lichtarski J.
)
artykuł:
Prasa fachowa w NRD
artykuł:
Lampy halogenowe do lepszego oświetlenia wnętrza pieca
artykuł:
MTP'83
artykuł:
Przemysł cukierniczy USRR
artykuł:
Próba charakterystyki krajowych drożdży piekarskich
(
Skotarczak G.
,
Sobczak E.
)
artykuł:
Zaczyn - jego prowadzenie i wpływ na jakość chleba
artykuł:
Jeden silnik dla dwóch maszyn
artykuł:
Technologia i ekonomika stosowania serwatki w piekarnictwie
(
Czubakowski E.
,
Pachucki T.
,
Bednarski W.
,
Gorecka B.
)
artykuł:
Produkcja sucharków
(
Szafulera W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.