Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Pora na umacnianie łańcucha zbożowego
(
A.L.
)
artykuł:
Znakowanie żywności ekologicznej
(
Walerianczyk E.
,
Przezdziak M.
)
artykuł:
W krainie luźnego ciasta
(
Klichowski M.
)
artykuł:
Burgundia - najlepsze białe wina świata
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Znakowanie - obowiązkowe i dopuszczalne. VI Ogólnopolska Konferencja Piekarska
(
P.K.
)
artykuł:
Z wizytą u brazylijskich producentów słodyczy
(
Kita A.
)
artykuł:
Kanapkowe rewolucje
(
Siry W.
)
artykuł:
Podział i charakterystyka hydrokoloidów stosowanych w żywności bezglutenowej
(
Rachtan-Janicka J.
)
artykuł:
Smak i zapach pieczywa
(
Pacynski M.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
)
artykuł:
Mieszenie i dzielenie ciast luźnych
artykuł:
Wstępne badania lekarskie. Zanim podpiszesz umowę o pracę z pracownikiem
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Forum producentów słodyczy i handlu
(
Szczepaniak S.
,
Szafraniec G.
)
artykuł:
Takie zwyczajne pączki
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Spowolniony rozrost = pieczywo pachnące i smaczne
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Zarządzanie przedsiebiorstwem ...czyli ufaj pracownikom i kontroluj działalność firmy
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
7 lutego - Tłusty Czwartek
(
P.K.
)
artykuł:
Nowoczesność nie eliminuje marnotrawstwa
(
A.L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.