Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1983
Tom
---
Numer
18(240)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
18(240)
artykuł:
Ocena możliwości utrwalania oraz przechowywania biomasy bakterii propionowych
(
Kujawski M.
,
Rymaszewski J.
,
Poznanski S.
,
Jedrychowski L.
,
Cichosz G.
)
artykuł:
Wpływ ogrzewania białek serwatkowych na kinotekę hydrolizy przez wybrane enzymy pochodzenia mikrobiologicznego
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kisza J.
)
artykuł:
Wpływ czasu rozpoczęcia zamrażania od momentu uboju i czasu przechowywania chłodniczego na zmiany masy i kruchość mięsa wołowego
(
Kondratowicz J.
,
Borzuta K.
,
Wichlacz H.
,
Strzelecki J.
,
Mularewicz Z.
,
Gozdz H.
)
artykuł:
Technologia oraz charaktersystyka sera feta otrzymanego ze wszystkich białek mleka
(
Smietana Z.
,
Zuraw J.
,
Kaoka E.
,
Poznanski S.
)
artykuł:
Ocena żywienia w wybranej stołówce szkolnictwa zawodowego
(
Amarowicz R.
,
Smoczynski S.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania zaolejonej ziemi bielącej w żywieniu kurcząt
(
Babuchowski K.
,
Lysakowski K.
,
Zadernowski R.
,
Rotkiewicz D.
,
Chudy J.
)
artykuł:
Preparatywna elektroforeza białek serwatkowych
(
Dziuba J.
)
artykuł:
Charakterystyka peptydów o smaku cierpkim, cierpko - kwaśnym i gorzkim uwalnianym z kazeiny przez preparaty enzymatyczne "Pseudomonas" i "Alcaligenes"
(
Kostyra H.
)
artykuł:
Wolne lotne kwasy tłuszczowe w serze produkowanym przy użyciu mieszaniny pepsyny z mikrobiologicznymi substytutami podpuszczki
(
Jarmul I.
,
Reps A.
,
Poznanski S.
,
Zelazowska H.
)
artykuł:
Otrzymywanie upostaciowanych białek mleka metodą ekstruzji
(
Szpendowski J.
,
Smietana Z.
,
Poznanski S.
,
Zuraw J.
)
artykuł:
Usuwanie substancji niepożądanych z mąki rzepakowej przy użyciu alkoholi
(
Kozlowska H.
,
Lossow B.
,
Zadernowski R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.