Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2012
|
47
|
09
|
Tytuł artykułu
Znaczenie pakowania oraz warunków przechowywania i dystrybucji w przedłużaniu trwałości twarogów kwasowych
Autorzy
Siemianowski K.
,
Szpendowski J.
,
Bohdziewicz K.
Warianty tytułu
EN
Effect of packaging, storage and distribution conditions on the extension of shelf life of acid twarog cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sery twarogowe kwasowe
trwalosc przechowalnicza
przedluzanie trwalosci
pakowanie
warunki przechowywania
przechowywanie
dystrybucja
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2012
Tom
47
Numer
09
Opis fizyczny
s.38-41,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Siemianowski K.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Szpendowski J.
autor
Bohdziewicz K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0041d302-34e5-4ac0-921d-684f468bb1c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.