Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Rodzinna atmosfera w ZM Lenarcik
(
Borek-Daruk M.
,
Witek M.
)
artykuł:
Baza surowcowa i spożycie mięsa czerwonego w Polsce
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Krajowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii i XXXI Dni Przemysłu Mięsnego
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Krówka, kubek czy długopis
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Monitoring temperatur w zakładzie drobiarskim
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Zablotna J.
)
artykuł:
Metody wychładzania tusz a jakość mięsa
(
Cegielka A.
)
artykuł:
Kolejny nabór - dotacje w praktyce
(
Wasilewski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.