Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2010
Tom
62
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Wartość odżywcza wędlin
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Ogłuszanie gazowe czy elektryczne? Wady i zalety
(
Palka R.
)
artykuł:
Technologia produkcji dymu w płynie
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Aktualny stan prawny i perspektywy zmian przepisów dotyczących stosowania dozwolonych substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Ocena stanu produkcji oraz ocena żywca rzeźnego w Polsce w 2010 roku
(
Mroczek R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.