Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wyrobów ciastkarskich - cz.I
(
Trzetrzelewska-Lalik E.
,
Tuszynski T.
)
artykuł:
Linia mieszania produktów sypkich
artykuł:
Dlaczego należy monitorować poziom ołowiu i kadmu w produktach piekarniczych i cukierniczych?
(
Bachan D.
)
artykuł:
Zamienniki tłuszczu stosowane w przemyśle spożywczym - cz.I
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Piec obrotowy MIWE roll-in eplus. Czy to możliwe, aby temperatura spalin w piecu obrotowym była niższa o 50 stopni C w stosunku do temperatury w komorze wypiekowej?
artykuł:
Zasady prowadzenia ciasta pszennego
(
Witkowski M.
)
artykuł:
Uwaga, zmiany. Wchodzą w życie przepisy unijne dotyczące aromatów i dodatków do żywności
(
Hoffmann B.
)
artykuł:
Kajmak - światowy przysmak na światowym poziomie
(
Zajac B.
)
artykuł:
Londyn - uniwersalna piekarnia świata
(
Karud W.
)
artykuł:
Sposób na świeżość - etykiety open-close
artykuł:
Smaki Europy. Międzynarodowe Targi Chleba w Jaworznie po raz kolejny można uznać za niezwykle udaną imprezę promującą pieczywo i zawód piekarza
(
Swiderska M.
)
artykuł:
Kiedy ekspozycja staje się sztuką
(
Zajac B.
)
artykuł:
Targi po włosku. Z Aldo Tagliabue, organizatorem targów A.B. Tech Expo w Mediolanie, rozmawiał...
(
Olma G.
)
artykuł:
Ekskluzywny smak słodyczy
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.