Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2007
|
04
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku inuliny na uwalnianie się S (+)-karwonu z niskotłuszczowych emulsji typu o/w, stabilizowanych żółtkiem jaja w proszku lub kazeinianem sodu
Autorzy
Bortnowska G.
,
Iwanski R.
Warianty tytułu
EN
Influence of inulin addition on S(+)-carvone release from low-fat oil-in-water emulsions stabilized by dried egg yolk or sodium caseinate
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
emulgatory
emulsje niskotluszczowe
emulsje wodno-olejowe
inulina
karwon
kazeinian sodu
proszek jajowy
stabilizacja
zoltko jaja
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2007
Tom
04
Opis fizyczny
s.19-28,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bortnowska G.
Katedra Technologii Żywności, Akademia Rolnicza, ul.Papieża Pawła VI nr 3, 71-459 Szczecin
autor
Iwanski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-f67e7565-2302-447d-954a-e9b9b7a592b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.