Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Mechaniczna modyfikacja własności użytkowych mąki pszennej
artykuł:
"Natura Food 2010" - ekologiczna i zdrowa żywność w natarciu
(
Kodlubanski T.
)
artykuł:
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
(
Jurga R.
)
artykuł:
Konsolidacja inspekcji kontrolujących żywność
artykuł:
Buhler przejmuje firmę Schmidt-Seeger
artykuł:
Marketing i Public Relations w małej firmie (cz. 4)
(
Kaminska M.
)
artykuł:
Stan krajowego rynku i przetwórstwa zbóż
(
Jurga R.
)
artykuł:
Finansowe wsparcie promocji żywności wysokiej jakości. Środki z UE dla producentów wyrobów tradycyjnych, regionalnych i ekologicznych
artykuł:
Wartość przemiałowa i wypiekowa odmian pszenic uprawianych w Polsce - na podstawie oceny ziarna ze zbiorów lat 2007-2009
(
Abramczyk D.
,
Stepniewska S.
)
artykuł:
Promocja mąk i pieczywa całoziarnowego (razowego) w Polsce
(
Jurga R.
)
artykuł:
Liczba opadania - wyróżnik jakościowy charakteryzujący aktywność enzymatyczną ziarna pszenicy i żyta
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Zbiory pszenicy w Czechach
artykuł:
Czy struktura spożycia chleba w Polsce jest dobra i co należałoby w niej zmienić?
(
Jurga R.
)
artykuł:
Zbiory ziarna pszenicy i żyta w Polsce w 2010 roku - informacja wstępna
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Zbiory żyta i pszenicy w Niemczech w roku 2010
artykuł:
Wykorzystanie analizy zużycia energii w młynach pszennych do obniżenia energochłonności produkcji
(
Kiryluk J.
,
Pawlak T.
,
Borlikowska A.
)
artykuł:
Zmiany kwasowości tłuszczowej w trakcie przechowywania wybranych typów mąki pszennej i żytniej
(
Szafranska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.