Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2000
|
51
|
Tytuł artykułu
Wartość rzeźna i jakość mięsa z tusz buhajków zaliczonych do różnych klas umięśnienia i otłuszczenia w systemie EUROP
Autorzy
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
Warianty tytułu
EN
Slaughter value and quality of meat from carcasses of bulls classified to the different musculature classes and fattness
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo
buhajki
wartosc rzezna
umiesnienie
otluszczenie
tusze wolowe
klasyfikacja EUROP
mieso wolowe
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci organoleptyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2000
Tom
51
Opis fizyczny
s.409-418,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wajda S.
Katedra Oceny i Wykorzystania Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Daszkiewicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-f50f91d8-0020-49c0-a1ed-a503212c134a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.