PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 51 |

Tytuł artykułu

Wartość rzeźna i jakość mięsa z tusz buhajków zaliczonych do różnych klas umięśnienia i otłuszczenia w systemie EUROP

Warianty tytułu

EN
Slaughter value and quality of meat from carcasses of bulls classified to the different musculature classes and fattness

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

51

Opis fizyczny

s.409-418,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Oceny i Wykorzystania Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-f50f91d8-0020-49c0-a1ed-a503212c134a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.