Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2009
|
13
|
3[168]
|
Tytuł artykułu
Żelowanie mieszanin białek serwatkowych z kappa karagenem
Autorzy
Gustaw W.
,
Nastaj M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Gelation of whey protein - carrageenan mixtures
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialka serwatkowe
kappa-karagen
mieszaniny
twardosc
zelowanie
temperatura
wlasciwosci reologiczne
izolaty bialkowe
EN
whey protein
kappa-carrageenan
mixture
hardness
gelation
temperature
rheological property
protein isolate
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
3[168]
Opis fizyczny
s.651-660,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gustaw W.
Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-950 Lublin
autor
Nastaj M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-f3438916-60a6-439a-b9ae-387426f3a30a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.