Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Agronomy
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Społeczne i ekonomiczne uwarunkowania rozwoju sektora rolno-żywnościowego
(
Kowalski A.
,
Figiel S.
,
Halamska M.
)
artykuł:
Strategiczne kierunki rozwoju produkcji zwierzęcej uwarunkowane oczekiwaniem społecznym, ochroną środowiska i dobrostanem zwierząt
(
Krupinski J.
,
Horbanczuk J. O.
,
Kolacz R.
,
Litwinczuk Z.
,
Niemiec J.
,
Ziecik A.
)
artykuł:
System transferu wiedzy dla sektora rolno-spożywczego – oczekiwane kierunki rozwoju
(
Kania J.
,
Drygas M.
,
Kutkowska B.
,
Kalinowski J.
)
artykuł:
Racjonalne gospodarowanie środowiskiem glebowym Polski
(
Krasowicz S.
,
Oleszek W.
,
Horabik J.
,
Debicki R.
,
Jankowiak J.
,
Stuczynski T.
,
Jadczyszyn J.
)
artykuł:
Gospodarowanie wodą w sektorze rolno-żywnościowym i obszarach wiejskich w warunkach nowych wyzwań i ograniczeń
(
Kaca E.
,
Drabinski A.
,
Ostrowski K.
,
Pierzgalski E.
,
Szafranski C.
)
artykuł:
Zagrożenia różnorodności biologicznej w krajobrazie rolniczym: czy badania wykonywane w Europie Zachodniej pozwalają na poprawną diagnozę w Polsce?
(
Tryjanowski P.
,
Dajdok Z.
,
Kujawa K.
,
Kaluski T.
,
Mrowczynski M.
)
artykuł:
Ograniczanie wpływu zagrożeń klimatycznych w odniesieniu do rolnictwa i obszarów wiejskich
(
Kundzewicz Z. W.
,
Kozyra J.
)
artykuł:
Nowoczesne technologie w produkcji roślinnej – przyjazne dla człowieka i środowiska
(
Swiecicki W. K.
,
Surma M.
,
Koziara W.
,
Skrzypczak G.
,
Szukala J.
,
Bartkowiak-Broda I.
,
Zimny J.
,
Banaszak Z.
,
Marciniak K.
)
artykuł:
Powiązanie rolnictwa i energetyki w kontekście realizacji celów gospodarki niskoemisyjnej w Polsce
(
Rogulska M.
,
Grzybek A.
,
Szlachta J.
,
Tys J.
,
Krasuska E.
,
Biernat K.
,
Bajdor K.
)
artykuł:
Biogospodarka – konkurencyjność i zrównoważone wykorzystanie zasobów
(
Chylek E. K.
,
Rzepecka M.
)
artykuł:
Charakterystyka czynników decydujących o bezpieczeństwie konsumentów i jakości prozdrowotnej żywności
(
Piskula M. K.
,
Straczkowski M.
,
Zmudzki J.
,
Osek J.
,
Niemczuk K.
,
Horbanczuk J. O.
,
Skomial J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.