Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
10
|
Tytuł artykułu
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wyrobów ciastkarskich - cz.I
Autorzy
Trzetrzelewska-Lalik E.
,
Tuszynski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
10
Opis fizyczny
s.58-60,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Trzetrzelewska-Lalik E.
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
Tuszynski T.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-ebe8e943-c808-4302-ae91-9ec2031e4b12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.