Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2010
|
45
|
07
|
Tytuł artykułu
Wpływ czynników higienicznych oraz toksycznych na kształtowanie wartości odżywczych i zdrowotnych produktów mięsnych
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc pochodzenia zwierzecego
przetwory miesne
wartosc odzywcza
tkanka miesniowa
tkanka tluszczowa
tkanka laczna
zywienie czlowieka
ryzyko zachorowan
nowotwory
higiena zywnosci
substancje toksyczne
wartosc zdrowotna
psucie sie zywnosci
cechy jakosciowe
cechy sensoryczne
stan higieniczny
wartosc uzytkowa
systemy jakosci
system HACCP
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
utrwalanie zywnosci
barwa miesa
dodatki do zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2010
Tom
45
Numer
07
Opis fizyczny
s.42-46
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e7ceee25-bddc-4eb5-843c-e0e34ae96d98
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.