PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1997 | 1 |

Tytuł artykułu

Jakość mięsa świń podatnych i niepodatnych na stres w zależności od poziomu białka w dawce pokarmowej

Warianty tytułu

EN
Meat quality of stress-susceptible and stress-resistant pigs relative to diet protein level

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

1

Opis fizyczny

s.28-30,tab.

Twórcy

autor
  • Zakład Hodowli Trzody Chlewnej, Instytut Zootechniki, Balice
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-e4fdb5d3-879d-424e-b361-fea8ec33157f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.