Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2009
|
63
|
02
|
Tytuł artykułu
Nowe możliwości badawcze w Laboratorium Bezpieczeństwa i Właściwości Funkcjonalnych Żywności
Autorzy
Grajek W.
,
Schmidt M.
,
Olejnik A.
Warianty tytułu
EN
New research capabilities in Laboratory of Food Safety and Functional Properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Uniwersytet Przyrodniczy Poznan
Laboratorium Bezpieczenstwa i Wlasciwosci Funkcjonalnych Zywnosci
analiza zywnosci
biotechnologia
produkty spozywcze
wlasciwosci funkcjonalne
bezpieczenstwo zywnosci
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
organizmy zmodyfikowane genetycznie
zywnosc funkcjonalna
rynek zywnosciowy
segmentacja rynku
Centrum Doskonalosci Biotechnologia Zywnosci
fundusze strukturalne
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
02
Opis fizyczny
s.40-41
Twórcy
autor
Grajek W.
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Schmidt M.
autor
Olejnik A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e06b7c4e-bc01-49c2-ac36-67ba8b30620e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.