Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
2001
|
2
|
Tytuł artykułu
Przydatność termostabilnych enzymów w udoskonalaniu przetwórstwa skrobi
Autorzy
Synowiecki J.
,
Grzybowska B.
Warianty tytułu
EN
Suitability of thermostable enzymes for improvement of starch processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
alfa-amylazy
alfa-glukozydazy
archebakterie
enzymy
enzymy bakteryjne
enzymy grzybowe
enzymy termostabilne
glukoamylaza
hydroliza enzymatyczna
izomeraza ksylozowa
produkcja
scukrzanie skrobi
skrobia
syropy fruktozowe
uplynnianie skrobi
wykorzystanie
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
2001
Numer
2
Opis fizyczny
s.26-35,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Synowiecki J.
Katedra Chemii i Technologii Żywności, Wydział Chemiczny, Politechnika Gdańska, ul.Gabriela Narutowicza 11/12, 80-952 Gdańsk
autor
Grzybowska B.
Bibliografia
Uwagi
PL
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-dc390585-0d72-483e-a762-0a1b371fae57
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.