Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2007
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Gelatinization parameters of starch and some cereal products, as determined thermomechanically from torque measurements
Autorzy
Wianecki M.
,
Kolakowski E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
cereal product
distarch phosphate
food
food structure
food texture
gelatinization
grit
native starch
potato starch
rheological property
starch
starch granule
torque
viscosity
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue4/art-23.html
Twórcy
autor
Wianecki M.
Department of Food Technology, Agricultural University of Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
Kolakowski E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-d694360d-3316-497c-b375-ddcc9a6ea52f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.