Warianty tytułu
Convenience food from fish raw material (p. II)
Języki publikacji
Abstrakty
W drugiej części artykułu, poświęconego żywności wygodnej z ryb, omówiono niektóre zagadnienia związane z technologią produkcji i metodami pakowania wyrobów rybnych przechowywanych w warunkach chłodniczych, nowych rodzajów konserw rybnych oraz scharakteryzowano niektóre nowoczesne technologie stosowane w przetwórstwie rybnym.
The second part of the article, devoted to convenience food from fish, characterizes some of the issues connected with technology of production, methods of packing of fish products stored in coolers, new types of canned fish and some of the technologies used in fish industry.
Słowa kluczowe
Twórcy
autor
- Zakład Technologii Przetwórstwa, Morski Instytut Rybacki w Gdyni
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-d415d928-7595-45c6-83ac-1fdb7bb337d9